När hon är bäst är hon busmamman!

Det är sommarlov fast ändå inte. Det blir inte på riktigt förrän mamma och pappa är lediga från sina jobb. Hur kul det än är på dagis så är det inte ledigt och så himla kul är det överhuvudtaget inte på fritids. Att mamma och pappa dessutom släpar upp oss tidigt på morgonen - bara för att ta SPRUTA är inte okej.

Mamma lovade glass efter middag till alla modiga så vi var jättemodiga. Mamma är så hit och dit och bara därför glömde vi bort glassen (fasa!!). Men da-te-li-da! Plötsligt när vi står där, i våra pyjamasar, redo att gå och borsta tänderna, då slår busmamma till. Oftast är hon tråk-dum-och-sträng-mamma så vi gillar busmamma extra mycket!

Nu kom hon plötsligt på att hon lovat glass till alla modiga så vi valde de största strutarna och gick ut i kvällssolen och glassade (mamma säger att det heter så). Härligt! Och det är vår hemlis, vi säger inget till pappa för han är ändå i Spanien.




Hola hola.
Joar & Elsa

ps. vi fattar inte vad mamma fick glass för, det fanns ju ingen spruta till henne, men hon säger att hon är modig när pappa är i spanien. vi fattar inte det heller men även när man är hit och dit kanske man behöver en glass

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback