Hallå?

Fru gäst har gått och lagt sig. Herr gäst kör biltvätt i köket på sonens (?) radiostyrda bil. Fru värd behöver gå till uthuset men vågar inte gå ut själv. Herr och fru värd knatar ut till uthuset. 

Herr gäst har gått och lagt sig. Herr och fru värd kommer tillbaka till huset. Som är låst. Jaha, hallå? Är det på påsken eller halloween det ska spöka? Vad är det med den här helgen?

Som tur är finns det en extranyckel man kan använda om gästerna låst en ute...

Juno

Svårt att sova när häxorna flyger

Hallå alltså, man försöker ju att vara en vuxen person här va.... så bara lägg av nu då, lämna mig i fred!Jag klarar inte av att hitta klösmärken på spegeln. Sånt isar i mitt inre och allt jag aldrig vill tänka på om andar och skit vägrar lämna mitt huvud. Jag säger till mig själv att det är barnen som stått på badkarskanten och tagit stöd på spegeln. Det måste det vara för vad skulle det annars vara?

Hundra procent säker på att det inte fanns där när vi kom. Låtsas att jag kan garva lite åt att det ser så otäckt ut och torkar bort märket. Vet att jag aldrig mer vill se det.

Vaknar med en otäck dröm i kroppen. Odefinierbar, flyktig men med en bitter eftersmak. Kissnödig också vilket jag försöker ignorera men det går inte. Jag måste ner. Tittar snabbt in och konstaterar att märket fortfarande är borttorkat och att inget nytt dykt upp. Är sedan ytterst noga med att inte titta på spegeln mer.

Tända lampor hjälper pyttelite men jag är rädd i mörkret och ser saker som lurar i skuggorna och nu ligger jag här och kan inte sova. Vet att det är barnsligt och ologiskt men växer inte upp ändå. Det är långfredag och det är fullmåne. Vad som helst kan faktiskt ha flugit genom det här gamla huset i skogen... hjälp...

Juno