kom hem!

en bra dag behöver inte nödvändigtvis övergå i en bra kväll. typ. och vad gör man med dåliga kvällar? när lilla han är redo att flytta och stora hon också tycker det verkar vara en bra idé. när stora han är bortrest och lilla han längtar och stora hon också.
 
jo men man kan sitta på en sten. eller så kan man fara runt som en galen person och städa vilket i och för sig verkar onödigt om ingen vill bo där längre. man kan sitta i varsitt hörn och titta på varandra. som tysta leken ungefär. eller så man sticka ut vid tioblecket som en annan halvgalning och rycka upp döda penseer och sånt ur sina krukor.
 
sen kan det hända att man har ångest över att inte ens kunna tröstäta för att man då utöver sin mindre bra kväll och sin ångest känner sig som ett dallrande fetto. men det kan också hända att lilla han ringer till stora han. eller att stora han skickar ett meddelande till stora hon som deklarerar att han älskar henne, fetto eller inte. och då kan det hända att lilla han ändå kan sova en snutt. och det kan hända att stora hon kan förlåta stora han för bauhaus kvällen innan och visst vill att han ska komma hem igen. jättefort!
 
juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback