Den korta sammanfattningen av den långa helgen

Två dagar på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Pippihus, Lottas hus, Emilföreställning på scen, klätterställningar och allmänt bus. Ungarna härjade vilt och var glada över att få leka med kompisarna Elvira och Noah i flera dagar! Hinner man inte ses i stan kan man alltid åka till Småland...

Övernattning på
Nybble Gård där kvällen bjöd på underbar sommarkänsla och hemgjorda hamburgare (av gårdens eget nötkött) och morgonen bjöd på alla djuren! Det hämtades hästar i hagen, det åktes häst och vagn till fårhagen, det klappades lammungar, det ryktades och reds ponny, det letades (och hittades) ägg i höngsgården och det matades kaniner med morot.

Det var inget snack om saken, på frågan om vad som var bäst med minisemestern var det "gården" och "hästarna", särskilt lilla Isa blev föremål för dotterns varmare känslor och ingöt henne även i stort mod, att både rida, klappa och leda. Där ser man, Thailand, Mexico, Disneyland, Legoland och Astrid Lindgrens Värld i all ära. För dagens barn är det annorlunda att uppleva en gård. Hurra för att det finns, tack K & K för att vi fick åka med och tack fina Lotta och Roland för allt!

Juno

PS. Foton kommer. Sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback