Alla dessa förbud

Det har varit påsk med massor av påskgodis. Det har varit och är högsäsong på jobbet och vad gör man inte för att hålla energinivån i schakt? Jo, såklart trycker man i sig en chokladbit eller två och istället för att sticka och träna efter jobbet eller middagen har det blivit soffan, teven och jobbdatorn som kvällsaktivitet. Mamman har godis- och fikaförbud.

Sedan sonen köpte sitt LEGO StarWars för PS2:an så har han drabbats av speljävulen. Helst skulle han spendera varje vaken sekund med att spela på sitt spel. Tillsammans med pappan, kompisen eller själv i nämnda ordning. Dagis blev bitvis ett nödvändigt ont. Varför kan han inte få vara sjuk en dag??? Regeln att spela lite på helgen och en dag i veckan fungerade inte så bra så nu råder det totalt spelförbud i veckorna.

Dottern i familjen är i motsats till sin bror väldigt intresserad av att rita och en riktig liten konstnärinna. Där sonen två gånger i sitt liv har ritat på förbjudna ställen så har mamman tappat räkningen på allt det här lilla monstret utövar sin talang på. Ge henne en penna så ritar hon så fint så. Med grönt, med rött, med gult och blått. På blanka papper, på lösa papper, på viktiga papper, utan papper, på bordet, på golvet...alltså har hon pennförbud.

Nån som har något annat bus att göra? Vi har lite tråkigt här hemma...

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback