Ingen modellmamma

Vegamamman har bokat in Lännamamman och sig själv på en mode-photo-session. Sist de träffades pratade hon ivrigt om glansiga och sexiga kläder. Lännamamman vet att Vegamamman i detta ögonblick har en hel garderob av roliga kläder framslitna på sin säng. Hon ser det lite avundsjukt framför sig. Själv har hon en timme innan det är dags att åka hela munnen full av spagetti som hon hetsäter samtidigt som hon funderar på om hon ska de de ljusblå jeansen, de mellanblå eller de mörkblå.

Hur i hela fridens namn ska hon kunna jaga ihop tre set med roliga kläder? Hon har inget kul att sätta på sig och känner sig rätt töntig i kjol. Hur ska hon hinna stryka dem? Hon hatar att stryka! Och vad ska barnen ha på sig? Och vad ska barnen roa sig med? Och vad ska barnen äta? Det känns väldigt jäktigt just nu. Och såklart fick hon hicka för hon åt för snabbt. På övervåningen tjuter strykjärnet över att inte ha blivit använt på väldigt länge. Det känns väldigt jäktigt just nu.

Lännamamman granskar sina påsiga ögonlock och inser att det är i alla fall inte hennes problem. Det ska ändå bli spännande att se hur de ska tackla den utmaningen. Hö hö. Ljusa jeansen blir nog bra.

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback