Om att sitta på en rad och bajsa

Hur kom vi in på det? Att folk som deltar i orienteringstävlingar à la O-ringen är festliga typer. De sätter sig i ett litet avlångt hus med typ trettio hål bredvid varandra och bajsar ikapp. Från behovet av en frilutfsdag med jobbet där vi åker och tittar på en bäverdamm till en femdagarsorientering.

Och vi funderar över livets stora frågor, är det fler män än kvinnor som kan tänka sig att sitta med tidningen i knät tillsammans med andra okända personer och skita? Vill man hellre bajsa bredvid en nära kompis eller en okänd person? Och vilket är egentligen det bästa engelska uttrycket för att bajsa, så där på vardagsspråk liksom.

Svar: Om vi var med i en femdagarsorientering, vi tjejer som var med i diskussionen, skulle de flesta av oss låta bli att gå på toa och drabbas av akut förstoppning. Och en okänd person behöver man åtminstonde inte se igen och följaktligen slipper man då sura kommentarer eftreråt om hur man ser ut och låter när man som vi numer säger: takes a shit.

En helt vanlig lunch i ett hörn av Garnisonens område, en dag när solen skiner och tjejerna drabbas av våryra eller galna kosjukan kanske.

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback