Nakenchock i Rättvik

Familjen stannar till i Rättvik. Det äts lite middag och det lilla barnet har obegränsat med spring i benen efter tre och en halv timme i bilen. Fram och tillbaka springer hon mellan matsalen och entrén. Mamman försöker lite halvhjärtat och lätt ursäktande fånga in barnet igen. Pappan har insett fakta och äter sin mat. Det lilla barnet tittar på bakelser, tittar på drickor, äter en tugga pannkaka med enorma mängder sylt, springer lite, äter en bit tomat dränkt i grädde och blir sedan om möjligt ännu mer speedad.

Efter maten tar mamman med det lilla barnet in på toaletten för att sätta på henne en torr blöja. Av med skor, byxor, blöja och när de ändå håller på, varför inte byta tröjan med grädd -och syltfläckar på en gång? Seså, armarna uppåt sträck...bra där, och här är nya tröjan...wroooooom....hallå?.....Elsa?.....

Barnet har skjutit ut sig från toaletten som en kanonkula. Iförd endast ett par knallrosa knästrumpor drar hon sin favoritrepa genom matsalen och ut i entrén via bakelserna till kylen med drickorna. Ett högljutt ljubel bubblar ur henne medan hon springer. Halvt förvirrad och en anings stressad jagar mamman efter sin nakna tvååring. Så, en stillsam och behaglig middag och nu drar familjen snabbt vidare norrut. Hej hej Rättvik.

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback