Om sex dagar...

...har grodan lovat att titta ut. Plötsligt inser den blivande tvåbarnspappan och den blivande tvåbarnsmamman att det sex dagar inte är jättelång tid. Alltså har tusen kartonger med små lakan och små täcken och små kuddar och små filtar och små bodys och små tröjor och lite större tröjor och lite...you name it, I've got it...plockats ner från vinden.

Så nu är det traditionell familjeanda som råder. Pappan gör allt det tunga, skyfflar jordlass efter jordlass för att få till en gräsmatta innan sommaren är slut. Mamman tvättar maskin efter maskin med små lakan och små täcken och -ja, ni fattar. Samtidigt drabbades mamman av någon underlig "mitt stackars stora barn kommer dö uttråkningsdöden när bebisen kommer" och därav har hon tvingat iväg pappan till Bauhaus för att handla gungställningar och rutschkanor till han som snart ska fylla fyra.

Detta lilla projekt avslutade den i övrigt erbamliga kvällen efter Svensk (ack så orättvis) förlust och Rysk seger igår. Tusen små skruvar och muttrar och två trötta svärandes personer runt tolvslaget. Man ser vad en förekommen förlossning kan ställa till med. Nu får grodungen komma ut så vi kan leva ett normalt liv igen.

Eller?

Juno

Kommentarer
Postat av: msgarbo

...och jag körde det där panikrejset, och nu går jag här och trampar, åtta dagar över tiden... suckar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback