En läcker dessertost

Tänk er en härligt krämig ostbit. Kanske en Vacherol, en Gorgonzola, en Bavaria eller bara en vanlig Brie. Tänk er ett litet kex. Och så lägger ni en tjock skiva av den krämiga osten på kexet. Ååååhhhh. Jag vill ha...

Tänk er sen en gammal bit julost (ni vet den där runda Edamern med rött runt). Den är lite halvtorr och det är en centimetertjock skiva kvar i botten av påsen. Skär en snutt av osten och lägg på ett litet kex. Torrt, eller hur. Men tänk sedan att ni stoppar det lilla kexet och den lilla ostbiten i micron i femton sekunder. Ta-da! Krämig.

Med lite vilja och fantasi kan man sedan låtsas att äppeljuicen är en snutt dessertvin som man inmundigar tillsammans med sitt delikata desserostkex.

--- ?

Okej, ganska mycket fantasi då.

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback