Fredagsmys på ICA Maxi

Treåringen tycker inte det är jättetoppen att handla mat. Inte mamman heller, särskilt inte med en motsträvig treåring i släptåg. Men handlas måste det oavsett så mamman ringer till grannen och tänker att sonen kanske kan vara där medan hon åker till affären. Men nej, de ska också handla.

Sagt och gjort, mor och son åker till grannarnas dagis och hämtar upp tjejerna. Sedan hoppar de allihop in i grannens stora bil och tuffar iväg till ICA Maxi. Sedan inte sagt att mamman tycker att det är så vansinnigt mycket roligare att handla med två ungar istället för en men det är enklare ändå. Sonen och hans flickvän sitter i samma vagn och bankar på varandra med en purjolök och sjunger visor om varandra.

Mitt i shoppingen drabbas mamman av akut matthet och måste ringa till grannen och säga att nu får han rappa på för nu orkar hon inte vara i den häringa affären längre. En av orsakerna är att de verkar ha fått sällskap av varenda invånare i Haninge, Vega och Länna. Vad gör folk på ICA Maxi en fredagkväll, ska inte det vara myskväll?

Herr och fru granne känner sig  i alla fall nöjda med sin lilla miljöinsats à la samhämtning av barn och samåkning till affären. Och nu, efter denna hjältelika insats är det faktiskt dags. För fredagsmys och det är väl därför alla hänger på ICA Maxi först, för att känna att de är värda att slappa framför teven med allt godis de har köpt.

Juno


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback