Från punkt A till punkt B

Treåringen är dålig på att ta sig från punkt A till punkt B. På vägen till jackan hittade han en rolig bil eller en bok eller någon annans jacka. Han lullar gärna omkring och drömmer och drönar. Det kan ju driva vilken mamma som helst till vansinne.

Mamman tänker att han kanske har något fel på sitt korttidsminne. Sen undrar hon om hon inte vet någon annan som har problem med sitt korttidsminne. Någon som är henne väldigt nära som glömmer vad hon skulle göra på vägen till kylskåpet eftersom hon på vägen hittade en lapp, eller ett kvitto, eller en bok. Inte alls för att hon drömmer och drönar, nä nä, många bollar i luften tror hon att det heter...

I alla fall, medan hon slog sig ned vid makens dator, på vägen till blogg.se hann hon passera både gmail.com och facebook.com för att sedan inte längre minnas vad det var hon hade tänkt blogga om.

Sonen har ärvt hennes hobfötter med skomakarstortår. Han har visst även ärvt hennes förmåga att totalt glömma bort varför han är på väg till punkt B. Stackars barn. Mamman hoppas att han ska glömma bort att han är på väg till hennes säng i natt och helt enkelt vända om till sin egen säng, eller åtminstonde lägga sig på mjuka mattan som är på ungefär halva vägen.

Juno


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback