Allt är samma. Allt är bra.

Så här kunde jag ha det jämt. Vara ledig. Leka med ungarna. Fotografera. Blogga lite blaj...Åka lite skidor, hänga på afterski, käka god mat. Ha träningsvärk i låren efter att ha åkt i samma höjd som en nittioåttacentimeters person en hel dag. Dricka ett glas vin eller inte. Spelar ingen roll. Kolla på bilder, lattja lite med Photoshop. Sova. Sovmorgon. Ni fattar grejen. Bara vara.

Ungarna älskar skidbackarna. Joar kör så det ryker i de blå backarna. I de partier där det är lite brant tjuter han av glädje och kastar sig ut högt sjungandes på KISS "rock'n roll all nite". Elsa åker själv i de små små backarna och i de blå får hon hänga med mellan benen på oss föräldrar. Det tycker hon är toppen och hon sjunger på "gillar gillar gillar allra bäst" hela vägen ner.


Joar kör sin grej - coola ungen


Elsa kör sin grej - knasiga ungen

De blir trötta men de pallar. De är tappra och de är glada (näääästan hela tiden). De vill inte hem och vila, de vill inte hem och laga mat. De vill på afterki och titta när Anders spelar. Igen. Igår. Idag. Imorgon. Och Elsa säger:

- Först ska vi åka skidor.
- Sen ska vi titta på Anders. Som sjunger. Högt.
- Ooooh sjunger han.


Duo Jag kör sin grej - rock party

Och det gör vi. En liten stund i alla fall. Vi tar en öl, barnen dansar järnet i väntan på bandet. De får en egen fanclub bland de andra som väntar. Och sen orkar de gå och käka enorma mängder pasta och pizza på Grappa innan de lydigt däckar i sina sängar. Jag ser fram emot att inte ha något nytt att skriva om imorgon. Låta varje dag bli som de två senaste. Bara må bra.

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback