Matt och pank efter ett besök i Kungens Kurva

Sista chansen, tänkte mamman och for till IKEA. Redan på parkeringen blev hon matt, folk krigar för att få en parkering så nära som möjligt. En Volvo körde om mammans lilla Ford med en otålig gest mitt på övergångsstället. En Mercedes skyndade sig att komma från vänster och tränga sig in i en familjeparkering (nej, de hade inte heller några ungar i bilen). Mamman tar sats innan hon kliver in i det enorma varuhuset.

Några mindre kartonger att sortera ner bebiskläder i och lite tvättlappar var det som stod på listan. Det går fort. Men tänk, att mamman kan inte röra sig fort. I sin nya fart som heter snigelfart hinner hon ju olyckligt nog se allting hon passerar. Lite av ditten är nog bra och en av datten ska hon såklart ha. Dyrt att släppa iväg en gravid kvinna på IKEA. Det är en bra ursäkt för att skicka pappan nästa gång.

Efter denna lilla utflykt har mamman dessutom gjort av med alla sina krafter så istället för att åka hem och jobba lite åkte hon hem och sov. Godmorgon, nu orkar jag en stund till!

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback