The Terrible Thursday

Imorse var mamman trött och less. Det var extremt nära att hon struntade i att kliva upp över huvudtaget. Men så tänkte hon att det säkert blir bra bara hon kommer upp. Så där står hon då i köket och plockar undan frukosten medan barnen härjar i vardagsrummet. De slåss om en sak som de båda vill ha och pedagogik är totalt bortkastat vid tillfället.

- Jaha, så du är en sån där person som ignorerar! skriker sexåringen och följer upp med standarden att mamman bara är taskig och han ska flytta från den här familjen.

Visst okej, för att undvika att bli en skrikmamma så går hon tillbaka till köket och diskmaskinen. I bakgrunde hör hon tvååringen säga "Jag älskar dig" och hon blir genast lite gladare.

- Jag älskar dig också, svarar mamman mot vardagsrummet.
- Nej! Jag pratar ju inte med dig mamma! utbrister tvååringen indignerat.

Nehej förlåt då tänker mamman och går ut och kikar på vem den lilla tjejen i så fall pratar med och inser att det är en liten nalle som får all hennes kärlek denna morgon. Sen lämnar mamman barnen på dagis och skola och åker ytterst motvilligt till jobbet där hon tillåter sig ett litet psykbryt och ångrar att hon överhuvudtaget klev upp ur sängen den här torsdagen.

Juno


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback