Solen skiner - vi går och lägger oss

Åbo tur och retur. Det verkade så smidigt, lämna Stockholm söndag morgon och komma tillbaka på måndag morgon. Hela dagen framför oss, pappan till jobbet och mamman och barnen hem och leka. 

Hytt 6500 gick tillslut och lade sig vid elvatiden. Barnen totalt slut av att springa på däck, knatteland, supermario på wii, glass och motorcykelspel. Pappan totalt slut av knatteland, glass och motorcykelspel (wii klarade sonen helt på egen hand).

  



Hytt 6502 tog en repa till baren när 6500 däckat. En (alkoholfri) lyxig och syrligt god drink, kolla in lite gammeltjo på finska, en sväng upp på discot. Ramlar i säng två timmar senare, när pengarna är totalt slut och mamman likaså.



Smidigt eller inte - att bli uppjagad ur sin koj och hytt kvart över fem, halv sex är väldigt tidigt. Faktum är att sen lördagkväll, tidig söndagmorgon, sen söndagkväll, tidig måndagmorgon får mamman att se ut som en tvättbjörn. Stora svarta ringar under ögonen. Tolvåringen gick raka vägen från bilen till sängen. Pappan gick via duschen till jobbet. Mamman började med att vattna blommorna ute, blåsa upp minipoolen, ladda tvättmaskinen...

Men vad fan? Är det semester eller??? Solen skiner, men det kommer den att göra resten av veckan också. Stranden lockar men den finns kvar om några timmar också. Klockan är faktiskt inte ens nio. Nu går mamman och lägger sig i fatboykudden tillsammans med barnen och kollar in Svampbob. Godnatt.

Juno


Kommentarer
Postat av: P

Fy tusan vad orättvis livet är...

2010-06-28 @ 12:44:55
Postat av: Anonym

japp =)

2010-06-28 @ 22:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback