nu är det jul igen

erica och jag tog med oss mamma in till stan. vi skulle kolla på NK:s julskyltning. det låter ju inte så skoj men det var skoj för vi åkte tåg in till stan. och i farsta strand såg vi ett ånglokomotiv. ett riktigt alltså med röken som sprutade ut ur skorstenen och vi vinkade och en lokförare vinkade till oss också!

och sen var det skoj i stan med för från en bro såg vi jättemånga taxibilar. det var flest svarta men vi hann inte riktigt räkna dem för precis när vi räknat klart kom en till bil eller så åkte just en. och så såg vi en polisbil också, då ropade jag farbror lars så högt jag kunde men han hörde inte. eller så var det inte farbror lars, det finns ju fler poliser än farbror lars faktiskt.

längs hela gatan stod det fullt med små hus och alla hade olika flaggor. greklands flagga, frankrikes flagga och hollands flagga. där stannade vi och köpte minipannkakor med choklad och jordgubbsylt. sen tillslut var vi framme. vi och halva sverige sa mamma. men fint var det i alla fall, och när man har tittat klart får man käka på mackan. så vi skyndade oss.







joar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback