Det lilla glada

I små små etapper genomför familjen "Operation rensa". Orsaken till att det går så sjukt långsamt är inte helt klarlagd men med största sannolikhet är det flera olika faktorer som spelar in här (många av dem börjar nog på bokstaven J). Men i alla fall så lyckades frun i huset rensa ur trettio procent i köksskåpen för ett par veckor sedan, vilket resulterade i att gamla muggar plötsligt blir synliga igen.

     

Mamman som är en tönt blir glad av att dricka te i en grodamugg. Det gör denna morgon av försovning och kö på 73:an (vända hem igen vid Farsta) och snö och fan en smula gladare. Dottern kom på kvällen bärandes på en grodamugg, varsamt med båda händerna:

- Titta mamma, jag har hittat en groda!

Mamman har lovat att grodamuggarna ska bli barnens helgmuggar. Nu längtar alla till helgen. Kvack. Fast kanske längtar mamman till helgen av något andra skäl än bara sin grodamugg. På söndag ska mamman vara ledig. Tjo. 

Juno

Kommentarer
Postat av: Petra

Fick tipset att fråga sig följande om alla saker man har.

1. Använder du den här?

2. Behöver du den här?

3. Älskar du den här?

Om svaret är nej...så bort med den. :-) Det är förfärligt många saker som jag tänkt att, jorå nån dag ska jag nog använda den igen. Men så blir det ju väldigt sällan. Vi är också i rensningstagen!

Kramar

2011-02-23 @ 09:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback