Fuck you?

I bilen sitter två mammor och tre barn i åldrarna fem, sex och sju år. Mammorna sitter fram och shit-chattar om ditten eller datten, vad är lite oklart men den ena mamman konstaterar att "då gör man bara så här" och visar sitt högra långfinger för den andra mamman.

Från baksätet hörs sjuåringen ropa "Mamma, varför gjorde du fuck you?". Äh, inte för något särskilt och inte bry sig om det för det var bara, ja... Mammorna droppar ämnet eftersom det inte känns så viktigt att fördjupa sig i det. Fast barnen är inte av samma åsikt.

Femåringen undrar "Vaddå fuck you? Vad betyder det? Hur gör man det?". Äh, det betyder ingenting särskilt och det är absolut ingenting man behöver veta hur man gör och ja... Mammorna försöker återigen droppa ämnet och försöker snabbt komma på något annat att prata om.

Men nä. När man är sex år vet man nämligen många saker "Titta här, så här gör man, jag ska visa!". Och så har femåringen utökat sitt ordförråd och sitt universella språk med. Engelska är ju lätt som en plätt.

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback