Superhemligt

Hon följer med hem efter dagis idag. "Vad har ni gjort för något idag?" undrar mamman på vägen hem. Ingenting. Bara lekit. Han berättar motvilligt vem han har lekt med under dagen men hon står på sig och "Det tänker jag faktiskt inte berätta för dig". Nähä tänker mamman snopet, som två tonåringar fast åtta år för tidigt.

Han och hon leker fint nu för tiden. Fast, de stänger dörren och mammor är inte längre välkomna in. En lätt knackning på dörren och två femåringar ser överdrivet oskyldiga ut. "Vad gör ni då?" undrar mamman men får inte helt otippat till svar att de inte gör någonting. Under täcket i sonens säng ägnar sig han och hon åt att göra ingenting. Verkligen?

Detta ingenting måste först avslutas innan han och hon har tid att komma ner och äta middag. Samma ingenting ska sedemera fortsättas efter middagen, i badkaret. Mamman tycker ett bad låter som en rolig idé, fast hon får inte vara i badrummet. Ut bara ut. Lillasyster tycker att bad låter som en rolig idé men hon blir också utkörd. Under protest ska tilläggas.

Lillans tandborste i badrummet. Mamman smyger in i badrummet för att hämta. Han och hon leker (förvisso väldigt oskyldiga) snopp- och snippaleker. Precis som två tonåringar åtta år för tidigt. Superhemligt. Superjobbigt.

Juno


Kommentarer
Postat av: Monster-tanten

Hmmmm, undra om jag ska skicka med badkläder nästa gång ;-)

2009-10-07 @ 09:26:38
Postat av: Juno

en liten våtdräkt kanske?

2009-10-07 @ 22:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback