Lillan tar sig en shot

Lördag morgon och klockan är nollsju.tjugo. Två bilar lämnar Länna för en liten tripp ut på vägarna. I den ena bilen sitter mamma ett med två femåringar och en ettåring. I den andra bilen sitter mamma två med två tvååringar och en make. Så, vad kan två småbarnsfamiljer tänkas hitta på för spännande i ottan en lördagmorgon?

Hade det varit sommar hade man kanske gissat på en utflykt till Kolmården eller lådbilslandet. Fast nu är det inte sommar, det är november och det regnar. Ett av de stora barnen ropar förhoppningsfullt efter Gröna Lund, men tyvärr alltså. Det blir en tripp till Salem för att plåga två tvååringar och en ettåring med spruta.

De anländer till destination vaccin drygt en timme innan öppning, vilket känns lite småsjukt bara det. Som att köa till ett biljettsläpp till en bra koncert. Fast tvärtom ungefär. Det är vagn som ungarna kan  turas om att sitta i, det är satsumas, banan, kex och Pippi Långstrum på DVD. Folk tror väl att vi är värsta pretantiösa mammorna säger mamma två vid något tillfälle varpå mamma ett tittar konstigt på henne. Har hon inte fattat än att de två ihop redan är och alltid har varit värsta prettomorsorna?

Men hur det än är, en kvart efter insläpp är det redan utsläpp. Det har gått supersmidigt och hux flux har tre minibusar fått varsin spruta i låret. På väg till bilarna passerar de en tvåhundra meter lång kö. Typ. Och plötsligt känns det inte alls illa att erkänna sig prettomorsaklubben, inte när de går hem medan alla andra står kvar.

Juno

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va? Åkte ni till Salem för svinisspruta?? But why?

2009-11-15 @ 01:06:16
Postat av: Juno

För att det var det enda stället i hela södra Storstockholm där de hade för minibarn på helgen.

2009-11-15 @ 15:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback