Bajsfest

Familjen stannar och rastar i Gävlebro. På vägen ut ska alla familjemedlemmarna kissa och femåringen går med pappan medan ettåringen får följa med mamman. Som lite nonchalant slänger upp barnet på skötbordet md ena handen och börjar rota efter ny blöja med andra handen. Det är bara det att det är bajs. Överallt bajs.

Mammans nonchalans övergår snabbt till panik när den ena handen desperat letar bajspåse, tvättlappar, pappersservetter samtidigt som den andra handen än mer desperat försöker hindra barnets händer att utforska allt det härliga kladdet som återfinns på skinkorna, på låren, på ryggen...

En tant springer kurir ut i korridoren "Finns det någon Per här? Då måste han komma in hit och hjälpa till". Avlägset hör mamman någon som svarar "Det får jag ju inte, det är en tjejtoa". Ha ha, nice try honey men det gäller inte vid bajsfester som denna. För man måste vara två, och när man är två så klarade sig barnet med bajs upp på skulderbladen men tack och lov inte i håret. Sen duschade flickan i handfatet till alla tanternas stora förtjusning.

Så det blev ju ett ganska bra kalas trots allt.

Juno


Kommentarer
Postat av: Uttråkad som saknar uppdatering

Hur länge ska ni rasta i Gävle egentligen?

2009-08-03 @ 21:43:24
Postat av: Juno

= )

2009-08-03 @ 22:48:42
Postat av: P

Inte bara jag som saknar dig :-)

2009-08-03 @ 23:22:37
Postat av: Anette

HA! Man har inte varit småbarnsföräldrar om man inte åtminstone en gång fått ta hand om en helt nerbajsad unge! Vi har lyckats med att bajsa ner en hel hyrbil (som var full med 4 vuxna och 3 barn - det var en stadsjeep) och en barnvagn. Mysigt!

2009-08-06 @ 12:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback