Knäck i kolan

Kola är lika med knäck. Mamman har knäck i kolan. Och nu är hon dessutom knäckt. Av ett gäng ungar. För vid en närmare titt på det förbannade bamsespelet ser hon att siffran tio inte är början på tiotusenpoäng utan indikerar vilken svårighetsnivå man befinner sig på. Och den som leder topplistan har alltså etthundrasextusen poäng. Herrejävlar alltså.

Och själv satt hon nöjd med sina toppade fyrtiosextusen poäng fast det alltså är mer än femtiotusen poäng kvar till att ens kvala in på någon topplista! Det är ju jäkligt förmätet att ens tänka att man kan klå barn i dataspel, det vet mamman. Men, ändå tänkte hon att ungar som gillar Bamse är så små. Att kanske man kan ta ett gäng femåringar. Eller kanske inte. Uppenbarligen inte.



Den stora frågan är egentligen inte varför mamman försöker knäcka ungarna på bamsewebben. Även om det måste erkännas är en hyfsat relevant fråga trots allt. Den stora frågan är varför hon berättar det för någon idag levande själ. Kanske gör man sånt när man har knäck i kolan.

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback