Snacka om stenålders

Barnet har åkt med sin moster och kusinerna till Ljusterö. Mamman och pappan sitter ensamma i tevesoffan och filosoferar till Indiana Jones. Filmen är från 1989 och den första filmen om Dr Jones kom väl 1981. Då var mamman tio år. Nu släpps en ny Indyfilm i dagarna och de tänker att Harrison Ford är rätt så gammal för att spela tuff äventyrare nu.

Men det är inte bara Harrison Ford som är gammal, för bara det faktum att pappan inte orkar zappa sig från reklamen som visas är ett tecken på någon slags föråldring. I den första reklamen är det en banan och en gorilla som är ute och går och sen tar gorillan upp en påse och då kommer en helikopter och tar honom till finkan. För han har stulit en hamburgare från MAX. Typ. Mamman och pappan fattar ingenting.

Den andra reklamen handlar om något annat obegripligt, som båda dessutom tio minuter senare redan glömt. Bara det är ju ett ålderstecken i sig. Men efter detta kommer alltså den här reklamen med flickan som klipper pojkens hår och det är inte heller något som engagerar men nu skrattar i alla fall den gamla mamman och den gamla pappan lite grann. Det visar sig vara reklam från Coop.

Mamman och pappan sitter på sin barnlösa kväll och skrattar åt Coopreklamen på teve. Det är för sorgligt. Med hälsningar från herr och fru Hedenhös.

Juno

Kommentarer
Postat av: Tant

Här är det lika illa - sjunker intelligensnivån i takt med åldern eller är det bara humorn som förändras?

Postat av: Juno

Det kan omöjligt ha med intelligensnivån att göra, det måste handla om att dagens ungdomar inte har någon humor...

2008-05-18 @ 16:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback