God Jul, like it or not.

Nu är den här. Julen, den som alla barnen längtar efter och det som gör allt stress och kakbak värt mödan för alla julgalna morsor. Julen kommer också till alla som är ensamma, och till alla som avskyr den. Det är svårt att stå undan för den men man får göra det bästa av den. Mamman har till exempel inte dammsugit och hon gör nu sitt bästa för att inte gräma sig över denna lilla skitsak.

Far och son for iväg till Haninge, de skulle inte göra något särskilt alls där. Bara flanera omkring i godan ro eftersom det är så mysigt. Hemligt uppdrag. Mamman säger att de inte behöver åka, hon har redan köpt och slagit in en mysig kofta åt sig själv - från barnen naturligtvis. Pappan tittar lite finurligt på mamman och undrar varför hon tror att de ska köpa något åt henne?

Hm, i alla fall. God Jul på er, like it or not.

 
Alla gillar griljeringen. Pappan gillar fett på skinkan. Det gör inte mamman. Av med hälften av fettet och sen på med griljering. En fin kompromiss.


Ett par vänner letar desperat den perfekta granen och betalar någonstans runt sexhundra spänn. Galet tycker den här familjen och är glada för sin Bauhausgran för hundrafemtiobio kronor. Med återbäring efter jul dessutom.


Finaste julklappsetiketterna kommer från sonens kompis Erica som är fyra år. Hon har skrivit dem helt själv och det är så gulligt och duktigt att man blir tårögd.

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback