Typiskt pappor?

Familjen hade gäster i fredags. Sådana tenderar att generera tämligen mycket disk. Delar av disken slängdes i maskin samma kväll men en rejäl trave med glas blev kvar på diskbänken. Typ täckte diskbänken.

Efter morgonamningen gick mamman ner i köket och storknade lite över utsikten. "Hua vad trist att komma ner till frukost när det ser ut så här" tänkte hon och ägnade en halvtimme trekvart åt att plocka ur maskin, lasta in glas och nu lämna en lite mindre hög med disk vid sidan om sådär.

På morgonen märkte inte pappan någon skillnad alls mot kvällen innan.

Familjen gick på spontankräftskiva i lördags. Då skulle det snabbt handlas kräftor till mamman men till övriga skulle det lagas mat att ta med. Spontanfester generar även de mycket disk och allmän röra på diskbänken. Och hela köksbordet.

Eftermorgonamningen gick mamman ner i köket och storknade lite över utsikten. Inte heller denna morgon kände hon för att ta ner hela familjen och gästande kusin till världens slabbigaste kök så hon ägnade timmen mellan halv sex och halv sju åt att tömma diskmaskin, fylla diskmaskin och handdiska allt som inte rymdes i maskin.

På morgon märkte inte pappan någon skillnad alls mot kvällen innan.
Skitgubbe.

Nu funderar mamman på om hon ska gå och tvätta fönstren eller om hon ska sluta städa helt och hållet.

Juno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback