Om jag vann en miljon

skulle jag bli så himla glad. Nu för tiden vinner de som vinner på lotto så enorma summor. Det går liksom inte att föreställa sig ens. Förr i tiden var storvinsten en miljon kronor, idag fnyser folk åt det och menar att det betalar ju inte ens av lånet på huset. TV4:s morgonsoffa och skrap på triss garanterar femtiotusen kronor och de som lämnar soffan med den summan är besvikna, fick jag inte mer?!

Hå hå ja ja, om jag vann femtiotusen kronor skulle jag bli jätteglad, då skulle jag ha råd att köpa en present till min man när han fyller år, gå till tandläkaren, skaffa en ny bettskena och glasögon. Jag skulle konsumera en ny mobiltelefon och inte behöva leva på nudlar hela hösten för att kunna åka på semester i vinter.

Och om jag vann en miljon kronor, då skulle jag köpa en mac, bara för att de har så snygg design. Om jag skulle göra något ädelt för andra människor? Well, jag vet inte, jag känner mig olycklig idag för att jag inte har råd med en telefon, ens när den är billig och begagnad på blocket. Så nä, konsumera åt mig själv och skit i andra.

Tyvärr spelar jag aldrig på varken hästar, kasino eller lotto. Får börja lägga in triss i min budget. En bekant med vänner köpte en gång trisslotter för femtusen spänn, de gick inte plus kan jag säga. Själv har jag a-l-d-r-i-g vunnit mer än sjuttiofem riksdaler på triss.

Men om, trots detta, jag vann en miljon skulle jag bli så himla glad. Om jag vann en hundring skulle jag också bli så himla glad. Fast inte om jag hade köpt lotter för tvåhundra.

Juno

Kommentarer
Postat av: Lotta

Det skulle jag med. Jag tänker ibland att om jag vann pengar i tv eller radio eller någon annanstans där andra ser och hör mig, även om det "bara" var några tusenlappar, skulle jag visa hur glad jag blev genom att skrika rakt ut. Det skulle kanske inte komma rakt från hjärtat eftersom jag nog skulle vara mest rädd och nervös, men jag tycker det är en skyldighet att åtminstone fejka lyckan. Då är man värd pengarna mer. :)

Postat av: Juno

Ja men eller hur. Så eftersom det blir gratis Shrek om någon vecka eller så, ska vi investera biljettpengarna i lotter då? Delad kostnad, delad vinst.

2007-08-23 @ 17:31:27
Postat av: Lotta

Alltså, nej. Men vi kan ringa in på sådana där ordprogram. Fyran ska det vara, de andra litar jag inte på... ;)

2007-08-23 @ 19:32:15
Postat av: Juno

tråkmåns...

2007-08-24 @ 23:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback