När man är som tröttast

Mamman tittar stressat på klockan. Fem i tre. Om fem minuter ska hon lämna kontoret och åka och hämta sonen och två dagiskompisar som ska följa med hem och leka. Men först bara måste hon svara på det här mailet och sen var det någon som frågade något och vips, tio minuter har gått.

Stressad och varm skyndar hon sig till tåget, inte tjugo över tre tåget, det har hon för länge sedan missat. Som det visar sig ska hon även missa fem över halv fyra tåget och vad hände egentligen med tio i fyra tåget? Efter att ha stått på centralen under total informationstystnad i femton minuter kom fem över fyra tåget in och alla trötta, sura personer svämmade över till andra sidan av perrongen. Fem över fyra tåget gör som sin föregångare, det bara står där. Men vad fan? Någon sur typ har dragit i dörrarna när de skulle stängas. Så nu kan de inte stängas.

argh. Barnen är sist på dagis och var har du varit Joars mamma? Men sonen vill inte följa med hem längre, han har tröttnat. Köttfärsen som hon tog fram i morse för att göra köttbullar av är en fransyska och Eliot har stoppat en smörgås med smör och ost under tröjan. Men just då, när hon som bäst funderar på att tyst stänga dörren och försvinna ut, någonstans, vart som helst, kommer pappan hem. Och har sushi med sig.

Juno


Kommentarer
Postat av: Lotta

Timing är allt:) Klurat något mer på vår gemensamma blogg?

2007-08-23 @ 22:06:39
Postat av: Juno

Yes, det har jag men jag har aldrig hunnit göra något vettigt av tankarna. En fördel med blogg.se mot aftonbladet är att man kan döpa den.
Kom förbi nästa vecka så skapar vi!

2007-08-24 @ 12:46:25
Postat av: Lotta

Så gör vi.

2007-08-24 @ 23:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback